Cazare

Popasul Romanilor are in structură camere:
- Camere single
- Camere matrimoniale
- Camere twin
Toate camerele sunt decorate și utiliate pentru a satisface nevoile și dorițele clenților noștri, dispunând de:
- Internet
- TV
- Telefon
- sistem automat de control al temperaturii
- minibar
- seif
- uscător de păr
Facilități hotel și camere:
- 2 săli de conferințe
- parcare exterioară
- mic dejun tip buffet
- room service
- piscină exterioară
- jacuzzi
- baie de abur


Gallery Thumb I

Cameră single

59 euro / noapte

Include mic dejun, acces gratuit la internet;
Tel.: 0260 633 336

Gallery Thumb II

Cameră double

69 euro / noapte

Include mic dejun, acces gratuit la internet;
Tel.: 0260 633 336

Gallery Thumb III

Cameră twin


Suntem pregătiți să vă oferim servicii deosebite și de calitate. Capacitatea unității de cazare și a restaurantului sunt optime pentru realizarea unui eveniment festiv sau găzduirea persoanelor care vizitează zona Transilvaniei - munții Meseș, Cetatea Romană sau călătoresc având scopuri personale sau profesionale.

Căldura și energia adusă de către amenajarea locului, dată de către culoarea aurie a perdelelor, lampadarelor sau a mobilierului, vă vor inspira și aduce mai multă energie și bunăstare. Eleganța și măestria sălii festive este perfectă pentru organizarea unui eveniment important din viața dumneavoastră.

Camerele sunt pentru o persoană sau două, pentru cupluri sau căsătoriți. Sunt spațioase și luminoase, lucru care ne duce la petrecerea unei zile frumoase, calme și productive lăsând loc pentru un prânz sau cină deosebită pe terasă sau restaurant.

Mediul înconjurător este unul ecologic, oferit de naturalețea și unicitatea zonei în care se găsesc munții Meseș. Arta este prezentă și aici având ocazia să vedeți câteva dintre rămășițele Cetății Romane Porolissum.

Spiritul roman este sursa noastră de inspirație și originalitate, care sperăm să contribuie la reușita șederii dumneavoastră la noi. Gustați preparatele culinare din bucătăria noastră și relaxați-vă trupul și mintea folosind serviciile oferite de centrul nostru spa.

Aceste zile călduroase de vară sunt un prilej pentru ca dumneavoastră să poposiți o zi, o noapte sau mai mult la Popasul Romanilor, în mijlocul naturii - prin munții Meseș.